- CHAT: chat-elhetsz a bejelentkezett tagokkal
- HOZZÁSZÓLÁS: megjegyzést írhatsz a cikkekhez, hírekhez
- HÍRLEVÉL: ha feliratkozol, az új tartalmakról automatikus értesítést kapsz az e-mail címedre. Max. napi 1 levél!
Az automatikus regisztrálást - a megszaporodott spammerek miatt - felfüggesztettem! Ha regisztrálni szeretnél, írj egy levelet a kapcsolatfelvétel menüpontban a felhasználó neved, és e-mail címed megjelölésével.
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Az érdeklődésre való tekintettel nyitottam egy fórum topikot az expedíció részére. Itt beszélhetjük meg azokat a témákat, ami az amatőrtársak érdeklődésére is számot tarthat.
A tavalyi expedíció részleteiről megkérdezem Pávelt (OK1MU/TA2ZAF), hogy mi mindent kell elintézni, milyen engedélyeket kell beszerezni.
Előzetesként: a Giresun sziget a Fekete tenger két szigete közül az egyik, az AS-154 IOTA számhoz más nem tartozik, tehát nagy pileup-ra lehet felkészülni! (a másik sziget Kefken AS-159)
aktuális hírek: a TC0HA Giresun menüpontban (a lap tetején)
73! Pisti HA5OJ/TB2ZHI
Szerkesztette: ha5oj - 14-11-2012 13:01
Sajnos ez évben nem sikerült engedélyt kapnunk a török hatóságoktól. A szigeten régészeti ásatások folynak, a Kulturális Minisztérium nem járult hozzá, hogy a szigeten tartózkodjunk.
Nem adjuk fel, 2013-ban ismét nekivágunk.....remélem sikerrel!
Ugrás a fórumra:
Javasolt megjelenítő felbontás: minimum 1280 * 720 ("szélesvásznú" kép)
A böngészőben a lapok helyes megjelenéséhez a JAVA-t és az ActivX vezérlőket engedélyezni kell!
Az oldalon megjelenő írások, fotók a szerzők tulajdonát képezik. Azokat kizárólag engedéllyel, változatlan formában és tartalommal, a forrás megjelölésével lehet felhasználni!
Sziasztok! Január végéig - kb hetente változó QTH-ról ZL/HA5OJ hívójellel vagyok hallható. Magyar idő szerint reggel 6-7 órától 12-13 óráig, valamint este 8-9 óra között. Időeltolódás +12 óra az én javamra! 7-50MHz között 100W és vertical.
Lesz hívójel is (addig pedig a CEPT: YU/HA5OJ). Már nyomozgatok a neten, hogy a belgrádi klubok közül van-e, ahol magyarul (is) beszél valaki...... eddig sikertelenül, bár több klubot találtam. (azt gondoltam, Nándorfehérváron még vannak magyarok )
Hali Ed! Eddig összesen 2 hetet voltunk Belgrádban (decemberben), majd otthon karácsony, újév, itteni karácsony. Tegnap előtt jöttünk vissza. Most már van internet is. Az antenna helye megvan a tetőn, rövidesen felkerül. A rádió addig a sarokban pihen